Совршени решенија, првокласна експертиза и професионален тим

 
 
 
 

Да изградиме нешто прекрасно!

 
Енго терм е компанија која е главно семејна сопственост, испорачува иновативни, квалитетни и со врвен дизајн производи кои перфектно се вклопуваат во секој објект. Со долгогодишното искуство Енго терм може да се пофали со решенија за греење, ладење и водовод кои имаат високи перформанси и секогаш ги задоволуваат потребите на нашите клиенти.

Сите наши системи се дизајнирани пред се според барањата на нашите клиенти, од тоа да бидат енергетски ефикасни, квалитетни, давајќи ви прекрасно чувство на сигурност во вашиот дом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нашата филозофија е секогаш да бидеме ориентирани кон иновативни идеи кои ќе преминат во храбри решенија за да го задоволат секој наш клиент.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прифатливи цени

 
 
 
 

Лесна и брза инсталација

 
 
 
 
 

Енергетски ефикасно

 
 
 
 
 

Задоволни клиенти

 
 
 
 
 
 
 

Нашиот тим од врвни професионалци во областа

 
 
 
 

Наши услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
Греење
 
 
 
 
 
 
 
Нашите системите за греење во моментов обезбедуваат удобност и безбедност за деловни објекти, самостојни куќи, згради...
Каде и да го инсталирате, системот што ќе го изберете е приспособен да одговара на просторот и на неговите жители.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Климатизација
 
 
 
 
 
 
 
Одржувајте здрав начин на живот со природна клима!
Ние ви нудиме идеално решение за систем за ладење во вашиот дом, овозможувајќи ви да уживате во сите бенефити на климатизираниот објект. Системот за климатизација овозможува природна размена на воздух во просторијата, обезбедувајќи свеж воздух без отворање прозорец, а со тоа ги намалува трошоците за енергија. Системите за климатизација се достапни за секаков тип на објект. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Термални пумпи – соларни панели
 
 
 
 
 
 
 
Без разлика дали го реновирате вашиот дом, градите нов или едноставно барате нова единица за греење на вода. Ние имаме совршено решение за вас. Нашите термални пумпи инсталирани од професионалци се поврзани со соларни панели кои се енергетски ефикасни и еколошки, а истовремено и трошоците за електрична енергија се ниски.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Водовод и канализација
 
 
 
 
 
 
 
Нашите системи за водовод и канализација се акустични што значи бучевата од цевките практично ја нема. Системот нуди заштита од пожар и брза, лесна инсталација, усогласена со стандардите. Цевките за системот се направени од топ материјали кои ги овозможуваат овие бенефити. Системот е Rehau, што самото име зборува за квалитетот и гаранцијата која ја нуди овој бренд. 
 
 
 
 

Ви треба идеја и реализација

 
 
 
 
 
 
+389 70 36 61 01
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

Наши проекти

 
[ Страница 1 од 4 ] Следно
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
ЈНА 6, Куманово +38970366101 .
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*